Удобства

Meeting roomKitchenDining roomInternetSatellite - TVParking

Вила “Къща за птици” се намира в с. Боснек, в полите на югозападна Витоша – по горното течение на река Струма, на 30 минути от София по магистрала Люлин. В близост до вилата са изворът Живата вода, пещерите Духлата и Академика и с. Чуйпетлово.

Общ капацитет –  20 места за настаняване.
Вилата разполага с оборудвана кухня – миялна машина; печка фурна и 4 керамични котлона, абсорбатор, хладилник с фризер, диспенсър за топла и студена вода, достатъчно на брой посуда и прибори за хранене и приготвяне на храна, трапезария с камина.

Заседателната зала е удобна и функционална – с бюра и столове, които лесно могат да бъдат оформени като заседателна маса или едно зад друго като учебна зала. Разполага с кът за почивка и сателитна телевизия.

Стаите за гости са просторни и са разположени както следва:
– I етаж – две стаи : детска стая с две единични легла и една стая с две единични легла
– II етаж – две стаи : стая с една спалня и стая с три единични легла;
– III етаж – четири стаи: стая с едно единично и едно двойно легло; стая с едно единично и едно двойно легло; стая с две единични легла и стая с едно единично и едно двойно легло.

Санитарни помещения: на ет. I и ет. II има просторни бани с тоалетни. На трети етаж има една обща голяма баня с вана и тоалетна и отделно една от стаите на ет. III разполага със самостоятелна малка баня с душ и мивка.

Дворът е озеленен и добре поддържан, има веранда с места за отдих. В двора има паркинг за 3 коли. Пред къщата има нов обществен паркинг, дървена беседка с пейки и маса до извора срещу къщата.

Вила “Къща за птици” се отдава под наем за организиране на краткосрочни събития, празници, отдих и спорт на цена от 353 лева на ден.

Цени за нощувки в самостоятелни стаи:
единична стая – 30 лв.
двойна стая – 40 лв.
тройна стая – 50 лв.

За престой повече от 3 дни условията за наемане на цялата вила подлежат на допълнително договаряне.

Настаняване от 14.00 часа , напускане до 11.00 часа.

Галерия снимки

Карта: