Amenities

Meeting roomKitchenDining roomInternetSatellite - TVParking

Вила “Къща за птици” се намира в с. Боснек, в полите на югозападна Витоша – по горното течение на река Струма, на 30 минути от София по магистрала Люлин. В близост до вилата са изворът Живата вода, пещерите Духлата и Академика и с. Чуйпетлово.

Общ капацитет –  20 места за настаняване.
Вилата разполага с оборудвана кухня – миялна машина; печка фурна и 4 керамични котлона, абсорбатор, хладилник с фризер, диспенсър за топла и студена вода, достатъчно на брой посуда и прибори за хранене и приготвяне на храна, трапезария с камина.

Заседателната зала е удобна и функционална – с бюра и столове, които лесно могат да бъдат оформени като заседателна маса или едно зад друго като учебна зала. Разполага с кът за почивка и сателитна телевизия.

Стаите за гости са просторни и са разположени както следва:
– I етаж – две стаи : детска стая с две единични легла и една стая с две единични легла
– II етаж – две стаи : стая с една спалня и стая с три единични легла;
– III етаж – четири стаи: стая с едно единично и едно двойно легло; стая с едно единично и едно двойно легло; стая с две единични легла и стая с едно единично и едно двойно легло.

Санитарни помещения: на ет. I и ет. II има просторни бани с тоалетни. На трети етаж има една обща голяма баня с вана и тоалетна и отделно една от стаите на ет. III разполага със самостоятелна малка баня с душ и мивка.

Дворът е озеленен и добре поддържан, има веранда с места за отдих. В двора има паркинг за 3 коли. Пред къщата има нов обществен паркинг, дървена беседка с пейки и маса до извора срещу къщата.

Вила “Къща за птици” се отдава под наем за организиране на краткосрочни събития, празници, отдих и спорт на цена от 353 лева на ден.

Цени за нощувки в самостоятелни стаи:
единична стая – 30 лв.
двойна стая – 40 лв.
тройна стая – 50 лв.

За престой повече от 3 дни условията за наемане на цялата вила подлежат на допълнително договаряне.

Настаняване от 14.00 часа, напускане до 11.00 часа. За настанявания след 14.00 задължително уведомете домакина за точния час на пристигането си и му осигурете актуална контактна информация за връзка с Вас.

Галерия снимки

Карта: